Постинг
02.03.2010 13:20 -
Езогелин
Автор: vkusnotiiki
Категория: Хоби
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 04.03.2010 11:19
Прочетен: 977 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 04.03.2010 11:19
Продукти:
Начин на приготвяне:
Първо се сварява лещата, добавят се и останалите продукти и се вари до готовност, накрая се прибавя черният пипер и сокът на 1 лимон и се вари до кипване. В тиган се запържва олиото (маргарина или кравето масло), добавят се мента, чубрица и червен пипер.
www.bulgarian-offers.com/imoti-affiliate/veronika/
- 2 ч. ч. Червена леща
- 2 гл. лук
- 6 скилидки чесън
- 1 каф. чашка ориз или булгур
- 1 с. л. доматена салца или дом. пюре
- олио/краве масло/маргарин
- 1убрица, мента, черени червен пипер, сол
- 1 лимон
Начин на приготвяне:
Първо се сварява лещата, добавят се и останалите продукти и се вари до готовност, накрая се прибавя черният пипер и сокът на 1 лимон и се вари до кипване. В тиган се запържва олиото (маргарина или кравето масло), добавят се мента, чубрица и червен пипер.
www.bulgarian-offers.com/imoti-affiliate/veronika/
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 3
Архив